+45 20 82 60 87 kim@bimkim.dk

Tak for din tilbagemelding på min kontaktformular. Jeg vender naturligvis tilbage hurtigst muligt.

Nedenstående er lidt inspiration til hvad jeg ellers kan tilbyde. Kig forbi, og se om siderne kan bringe dig inspiration.

Revit undervisning

Undervisning med dig i centrum

Individuel undervisning. Få din helt egen underviser for dig selv. Undervisning efter dit behov og på dine præmisser. Klik og se mere.

Revit Udvikling

Optimer brugen af Revit

Find de gode måder at bruge Revit på. Få tilpasset din Revit opsætning så den hjælper dig med at tegne og designe bygninger på en fornuftig måde. Klik og se mere.

Revit Support

Revit Support med et ekstra lag

En supportordning hvor løsningerne deles med alle abbonenter. Vidensdeling skaber værdi. Har du brug for fjernsupport, hjælp til udvikling eller rådgivning omkring Revit, tilkøbes dette til en rigtig fornuftig pris. Klik og se mere.

Ekstra Ressourcer

Ekstra hjælp med muligheder

Manger du hjælp til et projekt. Så hjælper jeg ekstra hænder. Undervejs er der mulighed for at udvikle og optimere Revit, præcis i det omfang i ønsker det.

Reivt Udviklingsgrupper

Løft Revit i fællesskab

Udfra tanken om at Revit indeholder en overflod af muligheder, laver vi grupper til at udvikle brugen af Revit. Tanken med at vi deler viden, erfaringer og muligheder, og udfra fællesskabet skaber tilpasninger og gode løsninger til Revit, er det der skaber værdi og udvikling for hver enkelt deltager.

Revit Strategimøde

Få lagt den gode strategi for Revit

Revit er et system der kan rigtig meget. Hvordan får din virksomhed mest muligt ud af systemet. Her er et par forslag til spørgsmål vi kan kigge på?

  • Kan i optimere på at lave byggesagstegninger?
  • Hvordan laver vi gode detaljer?
  • Kan vi med fordel bruge Revit til udvikling af byggeprojekter?
  • Hvor meget skal der til at lave præsentationer i Revit?

Mulighederne er mange. Hvad er det rigtig for jer? Et strategimøde kan hjælpe på det. Klik og se mere.