+45 20 82 60 87 kim@bimkim.dk

Revit kursus

Når du skal købe undervisning i Revit eller Revit LT, er det vigtig at du bruger dine penge rigtigt. Vi er meget forskellige som mennesker, og modtager derfor også læring på forskellig vis. Derfor har jeg bygget min undervisning op over 3 forskellige koncepter. Det er som følger:

Standard kurser

Standard kurser udbydes i København, Skanderborg og Egtved. Indholdet er defineret på forhånd. Enkelte afvigelser kan tages under forudsætning af at alle kursister er enige om det.

 • Tid: 9 – 15.30
 • Datoer: Se det enkelte kursus.
 • Sted: København, Skanderborg og Egtved.
 • Dagspris: 2.800,- kr. ex. moms. per dag per person.
 • Diverse: Inklusiv morgenmad, frokost, kaffe, the, vand og lidt sødt til eftermiddagen.

Virksomhedskurser

Virksomhedskurser udføres ude hos jer, og kun med deltagere fra jeres virksomhed. Indhold, længde og øvrige detaljer aftales med Bimkim ApS.

 • Tid: 9-15.30
 • Datoer: Aftales nærmere
 • Sted: Hos jer eller hos Bimkim ApS i Egtved.
 • Dagspris: Efter tilbud
 • Diverse: I står for vådt og tørt gennem dagen.

Individuelle kurser

Individuelle kurser udføres hos Bimkim i Egtved eller ude ved jer, og kun med deltagere 1-2 deltagere fra jer. Indhold, længde og øvrige detaljer aftales med Bimkim.

 • Tid: 9-15.30
 • Datoer: Aftales nærmere
 • Sted: Hos jer eller hos Bimkim ApS i Egtved.
 • Dagspris for 1 person: 3.695,- kr ex. moms.
 • Tillæg for evt. bro, færge og overnatning.
 • Diverse: I står for vådt og tørt gennem dagen.

Hos Bimkim.dk underviser vi bl.a. i Revit og Revit LT. platformen. Vi tilbyder undervisning  tilpasset netop jeres behov. Det betyder at vi har kigget på HvidMoedelokale2en række faktorer omkring undervisning, der er med til at give det individuelle præg. Vi har kigget på faktorer som antallet af medkursister, rejsetid til kursus, læring med en kendt opsætning af pc’en du sidder ved, hvordan kan vi undervise så den enkelt kursist lærer mest muligt, samt hvad den enkelte kursist har brug for at lære. Et vigtigt aspekt omkring undervisning er at alt efter type af virksomhed, funktion i virksomheden og hvordan programmet bruges i virksomheden samt hvilket menneske du er, varierer behovet for undervisning meget.

Med ovennævnte for øje tilbyder Bimkim.dk nu kurser som nævnt både som standard kurser, som virksomhedskurser samt for 1-2 personer på jeres adresse. Altså 3 forskellige løsninger som rammer meget bredt. Det foregår på vores maskiner og med en erfaren instruktør ved din side.

Prismæssigt vil vi gerne kunne følge med resten af markedet. Vi forsøger at levere undervisning til priser der bestemt er konkurrencedygtige.

Kurser – opbygning

Har du brug for at vide mere om eks. præsentationer, opdateringer fra tidligere versioner eller måske behov for et individuelt undervisningsforløb i Revit, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Hvis ovenstående er interessant eller du har spørgsmål, er du velkommen til at udfylde nedensående formular eller kontakte os på kim@bimkim.dk eller +45 20 82 60 87

Revit basis

Her bliver du guidet igennem helt grundlæggende brug af Revit. Undervisningen er funderet i hvordan en hverdag kunne se ud på en tegnestue.

Klik for at se mere.

Revit systemadministration

På dette kursus har vi fokus på opbygningen af Revit. Hvordan håndterer vi en effektiv opsætning og styring af Revit.

Klik og se mere.

Revit MEP basis

Med dette kursus bliver du hjulpet ind i at konstruere VVS og ventilationssystemer. Vi starter helt fra bunden, og kører et projekt igennem.

Klik for at se mere.

Revit families

Families er et af de steder, hvor vi kan flytte brugen af Revit allermest. På dette kursus vil du lære gode teknikker og metoder til effektive families.

Klik og se mere

Revit tegningshoveder – Titleblocks

Lær at lave og styre og rette dine egne tegningshoveder. Lær også at arbejde med revisioner i dine projekter. Alt sammen styret på fornuftig vis i Revit.

Klik og se mere.

Interesseret? Udfyld denne kontaktformular

Interessevalg

1 + 5 =