Revit kursus

Når du skal købe undervisning i Revit eller Revit LT, er det vigtig at du bruger dine penge rigtigt. Hvis jeg lige må låne cirka 7 minutter af din tid, vil jeg gerne fortælle hvordan du i mine øjne får værdi for dine penge.
Se med på denne video:

Hos Bimkim.dk underviser vi bl.a. i Revit og Revit LT. platformen. Vi tilbyder undervisning  tilpasset netop jeres behov. Det betyder at vi har kigget på HvidMoedelokale2en række faktorer omkring undervisning, der er med til at give det individuelle præg. Vi har kigget på faktorer som antallet af medkursister, rejsetid til kursus, læring med en kendt opsætning af pc’en du sidder ved, hvordan kan vi undervise så den enkelt kursist lærer mest muligt, samt hvad den enkelte kursist har brug for at lære. Et vigtigt aspekt omkring undervisning er at alt efter type af virksomhed, funktion i virksomheden og hvordan programmet bruges i virksomheden samt hvilket menneske du er, varierer behovet for undervisning meget. Hvorfor betale/bruge tid på emner i programmet som ikke er relevante?

Med ovennævnte for øje tilbyder Bimkim.dk nu kurser for 1-2 personer på jeres adresse. Det foregår på jeres egne kendte maskiner og med en erfaren instruktør ved din side. Med kun 1 – 2 kursister er der mulighed for at tilpasse undervisningsmetoder og hastighed til den enkelte kursist. Der er yderligere mulighed for at tilpasse indholdet på kurset, til netop det i har brug for. Hverken mere eller mindre.

Prismæssigt vil vi gerne kunne følge med resten af markedet. Vi forsøger at levere undervisning til priser der bestemt er konkurrencedygtige.

Kurser – opbygning

Har du brug for at vide mere om eks. præsentationer, opdateringer fra tidligere versioner eller måske behov for et individuelt undervisningsforløb i Revit, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Hvis ovenstående er interessant eller du har spørgsmål, er du velkommen til at udfylde nedensående formular eller kontakte os på kim@bimkim.dk eller +45 20 82 60 87

Interesseret? Udfyld denne kontaktformular

Interessevalg

1 + 13 =