Et billede

Som indehaver kommer der en kort beskrivelse af mine CAD- og BIM-erfaringer.

Siden 1994 har jeg arbejdet med CAD/BIM-systemer af forskellig slags. Flere steder som ansvarlig for driften. Det har betydet opgaver som bl.a. drift, support, installation, effektivisering og undervisning på en række forskellige systemer.

Siden 2006 har jeg fungeret som konsulent på CAD og Bim systemer i Danmark. Opgaverne har været fordelt på salg, support, implementering, rådgivning og undervisning.

I sommeren 2011 er jeg som en af de første i Danmark, blevet internationalt certificeret underviser direkte ved Autodesk. En certificering som ACI (Autodesk Certified Instructor) er en international certificering på højt niveau i formidling og undervisning. Efterfølgende blev jeg udtaget til og gennemførte uddannelsen som ACE (Autodesk Certified Evaluator). Som ACE bruges du til at uddanne ACI’s.

Vil du gerne kontaktes så klik her