+45 20 82 60 87 kim@bimkim.dk

Hvordan arbejder bimkim.dk

Nå man som tegnestue tilfører software som AutoCAD eller Revit, tilfører man en lang række muligheder. Succesen omkring brugen af systemet påvirkes af en lang række faktorer. Hos bimkim.dk ser vi en CAD- eller BIM løsning som en helhed. Vi ser virksomheden som en helhed. Vi mener at den største succes opnåes ved en individuel tilgang netop hvordan i ønsker at arbejde.

Mange faktorer den succes vi alle ønsker at opnå.

Hos bimkim.dk arbejder vi efter 3 gode principper:

  • Individuelle løsninger som dækker jeres behov. Hverken mere eller minde.
  • Økonomien er vigtig. Derfor gør vi vores yderste for at levere software og konsulentydelser til konkurrencedygtige prise.. Det gælder også anden gang vi samarbejder. Det åbner mulighed for i videre udstrækning at udnytte synergien mellem tegnestuen og konsulenten.
  • Løsninger funderet i dagligdagen på en tegnestue. Der skal laves brugbare og praktiske løsninger. Løsninger som hjælper i hverdagen.

Så kort fortalt forsøger vi at levere software og ydelser på et højt fagligt niveau og til et prisniveau der i høj
grad er konkurrencedygtigt.

Tænker du at i, på tegnestuen potentielt kan udnytte Revit bedre, at i har nogle udfordringer med Revit eller at i påtænker at starte med at bruge Revit, så tilbyder jeg at holde et strategimøde med jer. Her kan vi få belyst hvor jeres udfordringer ligger, og hvordan i bedst muligt får løst mulighederne med Revit. Se mere ved at klikke på nedenstående knap.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Med  venlig hilsen

Kim Buchhave Strøiet

Revit ekspert.